کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید
محققان عنوان می کنند ترکیبات موجود در سبزیجات خوراکی شوید و جعفری دارای فعالیت ضدسرطانی هستند.
۰۸:۳۴ – ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۰ تیر


کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید

محققان عنوان می کنند ترکیبات موجود در سبزیجات خوراکی شوید و جعفری دارای فعالیت ضدسرطانی هستند.
۰۸:۳۴ – ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۰ تیر


کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید

خرید vpn ارزان

باران فیلم

label, , , , , , , , , , , ,

About the author