بانک مرکزی: گوشت، مرغ، برنج، قند و شکر گران شد
در هفته منتهی به ۲۷ فروردین قیمت گوشت قرمز و مرغ ۲ درصد، تخم مرع ۰.۱ درصد، حبوب ۰.۲ درصد، میوههای تازه ۱.۷ درصد، سبزیهای تازه ۴.۱ درصد و قند و شکر ۰.۲ درصد افزایش یافت.
۲۱:۵۵ – ۱۳۹۵ چهار شنبه ۸ اردیبهشت
بانک مرکزی: گوشت، مرغ، برنج، قند و شکر گران شد
در هفته منتهی به ۲۷ فروردین قیمت گوشت قرمز و مرغ ۲ درصد، تخم مرع ۰.۱ درصد، حبوب ۰.۲ درصد، میوههای تازه ۱.۷ درصد، سبزیهای تازه ۴.۱ درصد و قند و شکر ۰.۲ درصد افزایش یافت.
۲۱:۵۵ – ۱۳۹۵ چهار شنبه ۸ اردیبهشت
بانک مرکزی: گوشت، مرغ، برنج، قند و شکر گران شد